Mark Wahlberg överväger att trappa ned: ”Kommer inte skådespela länge till”

Mark Wahlberg överväger att trappa ned: ”Kommer inte skådespela länge till”

Emil Oscar Rasmussen
20 september 2023 kl. 19:09

Har vi snart sett det sista av Mark Wahlberg?

Ständigt aktuelle Mark Wahlberg antyder i en intervju att vi snart bör göra oss redo att se mindre av honom på vita duken. Han menar nämligen att han sannolikt snart kommer att trappa ned och säger att han "inte tror att han kommer att skådespela länge till".

Få skådespelare arbetar lika frenetiskt som Mark Wahlberg. Den tidigare hiphop-artisten har under den senare delen av sin karriär medverkat i en rad olika produktioner varje år. Bara förra året kunde vi exempelvis se honom i Uncharted, Father Stu och Me Time.

Intensiteten med vilken han tar sig an nya inspelningar är något som skådespelaren diskuterar i en intervju med tidskriften Cigar Aficionado – och han menar att tempot kan leda till att hans karriär brinner ut snabbare än vad många sannolikt hade hoppats.

Mark Wahlberg grubblar över framtiden i "Infinite" (2021). Foto: 

Mark Wahlberg överväger att trappa ned: ”Tror inte jag kommer skådespela länge till”

Mark Wahlberg har intervjuats av Cigar Aficionado i tidskriftens september/oktober-utgåva. I den djupgående intervjun öppnar Wahlberg upp om allt från hur han fick filmen som verkligen satte honom på kartan som skådespelare, Boogie Nights (1997), till sin roll som producent för flera av sina senaste filmer.

En röd tråd genom intervjun är också hur hängiven Mark Wahlberg är till sitt arbete.

– Jag vill leverera. [Eller] jag vill inte leverera, jag vill leverera för mycket, säger han bland annat till Cigar Aficionado.

Mark Wahlberg menar också att han "definitivt arbetar hårdare nu än någonsin", men det låter också som om det hårda arbetet kan leda till att vi snart får se mindre av honom på vita duken.

– Jag tror inte jag kommer att skådespela länge till i samma tempo som nu.

Mark Wahlberg har flera kommande projekt, inklusive en thriller regisserad av The Continental-aktuelle Mel Gibson, en äventyrsfilm med Simu Liu och en actionrulle med bl.a. Halle Berry och J.K. Simmons.

NÄSTA ARTIKEL