Varför Margot Robbie krävde 15-årsgräns på Birds of Prey

Nya Pirates of the Caribbean-filmen med Margot Robbie skrotas

14 november 2022 kl. 16:11

Stjärnan ger fansen ett krossande besked

Margot Robbie avslöjar att satsningen på den nya Pirates of the Caribbean-filmen med henne nu skrotas, detta efter två års utveckling av projektet.

Det var länge på tal om att vi skulle få en ny Pirates of the Caribbean-film med Margot Robbie i spetsen. Tanken var att ge filmserien en mer feminin vinkel, men enligt stjärnan själv är projektet nedlagt. "Disney ville inte göra filmen", säger hon i en intervju.

På senare tid har Margot Robbie har visat upp sin skådespelarbredd och blivit en av de allra största stjärnorna i Hollywood. Snart ska vi även få se henne som titelrollen i Barbie där Ryan Gosling gestaltar Ken. Men innan dess ser vi Robbie i Damien Chazelles efterlängtade historiska dramakomedi Babylon där hon spelar mot Brad Pitt

Nya Pirates of the Caribbean-filmen med Margot Robbie skrotas
Johnny Depp som Jack Sparrow. Foto: Disney.

Nya Pirates of the Caribbean-filmen med Margot Robbie skrotas

Under sin promotionturné för Babylon berättade Margot Robbie för Vanity Fair att den nya Pirates of the Caribbean-filmen skrotats, ett projekt hon jobbat på sedan mitten av 2020. 

Margot Robbie berättar följande för Vanity Fair:

– Vi hade en idé som vi utvecklade under en längre tid för att få en mer feminin twist, alltså fler kvinnliga huvudkaraktärer. Det var något nytt som kunde blivit riktigt häftigt. Men tråkigt nog ville Disney inte göra filmen.

Projektet var så långt gånget att det till och med fanns ett manus skrivet av Christina Hodson, som Robbie tidigare arbetat med på Birds of Prey. Värt att tillägga är att Pirates-filmen skulle bli helt fristående från de andra filmerna. 

I intervjun avslöjar Robbie vidare att hon precis påbörjat inspelningen av en remake på Ocean's Eleven där hon återigen kommer spela tillsammans med Ryan Gosling.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL