Marcus Samuelsson kliver in som jury i Mästerkocken VIP

Marcus Samuelsson ny jury i Mästerkocken VIP 2023: "Är så jävla imponerad"

Moa  Andersson
10 februari 2023 kl. 09:02

Juryns senaste tillskott är här

I Mästerkocken VIP får folkkära kändisar visa sina matlagningskunskaper på plats i det mytomspunna Mästerkocksköket. Nu stiger stjärnkocken Marcus Samuelsson in i juryn.

Stjärnkocken Marcus Samuelsson har fått mersmak på att göra tv och tar plats i Mästerkocken VIP jury efter framgångarna med Jason "Timbaktu" Diakité i På spåret.

I "Mästerkocken VIP" får folkkära kändisar visa sina matlagningskunskaper på plats i det mytomspunna Mästerkocksköket som har premiär 12 april.

De utmanas i en mängd olika tävlingsmoment och elimineringstävlingen där en efter en tvingar lämna köket. I sista programmet utses en vinnare som fåt 100 000 kronor att ge till valfri välgörenhetsorganisation. 

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Marcus Samuelsson (@marcuscooks)

"Är så jävla imponerad"

Marcus Samuelsson är en av Sveriges främsta kockar och tycks behärska nästan alla smaker. Som jury kommer han bedöma bland annat friidrottaren Emma Green, Lars "Lasseman" Larsson från Arvingarna, dansaren Carin da Silva och MMA-fightern Simon Skölds mat.

– Jag är så jävla imponerad över vissa av deltagarna, och den inställningen de har när de lagar mat, säger Samuelsson till Göteborgs Posten.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Marcus Samuelsson (@marcuscooks)

"Mästerkocken VIP" 2023 har premiär på TV4 den 12 april. Marcus Samuelsson är även gästmedlem i juryn i "Sveriges mästerkock" på TV4 den 15 februari.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL