Många kända ansikten i Sagan om ringen-serien

Många kända ansikten i Sagan om ringen-serien

Uppdaterad 08 juli 2021 kl. 16:07 | Publicerad 31 juli 2020 kl. 15:07

Karaktärer från "Sagan om ringen"-filmerna kommer att vara med i Amazons serie.

Vi får återse flera karaktärer i vad som kan bli världens mest påkostade serie.

Elrond
Elrond i "Sagan om Ringen" återvänder i serien.

I skrivande stund har produktionen av Amazons Sagan om ringen-serie stannat av på grund av COVID-19, men som det ser ut kommer arbetet återupptas i september månad. Precis som filmerna ska även serien spelas in i Nya Zealand.

Sagan om ringen-serien är en riktig storsatsning av Amazon och det ryktas att den kommer kosta 1 miljard dollar att färdigställa, inte nog med det, Amazon kommer att göra fem säsonger.

Enligt IGN kommer vi åter igen att få se alven Elrond och den ondskefulla Sauron. Vi vet sedan tidigare att Morfydd Clark kommer spela den unge Galadriel. Som sagt så vet vi inte mycket om den kommande serien, men högst troligt är bara Sauron, Elron och Galadreli toppen på isberget med alla bekanta ansikten vi kommer att få se.

Skådespelare som vi vet ska vara med är: Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophie Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers och Daniel Weyman.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL