Euphoria-stjärnan Angus Cloud död – blev 25 år

Mamman till Euphoria-stjärnan Angus Cloud: "begick inte självmord"

Filmtopp
06 augusti 2023 kl. 07:43

Talar ut på sociala medier

Angus Cloud, 25, som spelade Fezco i "Euforia", dog den 31 juli. I ett känslosamt Facebook-inlägg skriver nu hans mamma att sonen inte begick självmord.

Tidigare i veckan möttes vi av nyheten Angus Clouds plötsliga bortgång, endast 25 år gammal. I ett utlåtande från familjen skrev de att den unga Euphoria-stjärnan led av psykisk ohälsa och sörjde sin pappa, som dog några dagar tidigare. Något som har fått många att tro att Angus begick självmord.

Mamman till Euphoria-stjärnan Angus Cloud: "begick inte självmord"

Nu har hans mamma, Lisa Cloud, skrivit ett nytt, känslosamt inlägg på Facebook där hon menar att den unga stjärnan inte alls tog livet av sig.

"Vänner, jag vill att ni alla ska veta att jag uppskattar er kärlek för min familj i denna omskakande tid. Jag vill också att ni ska veta att även om min son var i djup sorg över sin pappas död i cancer, så var hans sista dag en glädjefull sådan."

Hon fortsätter:

"Jag vet inte om eller vad han kanske stoppat i sig efter det. Jag vet bara att han lade sitt huvud mot skrivbordet där han jobbade med konstprojekt, somnade och inte vaknade. Vi kanske får veta att han överdoserade av ett tragiskt misstag, men det är utan tvivel att han inte ämnade att lämna vår värd."

Angus Clouds dödsorsak är ännu inte fastställd. Hur hans bortgång kommer att påverka "Euphoria" är inte heller känt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL