Euphoria-stjärnan Angus Cloud död – blev 25 år

Euphoria-stjärnan Angus Cloud död – blev 25 år

Filmtopp
01 augusti 2023 kl. 08:34

Bekräftas av familjen

I "Euphoria" spelade Angus Cloud knarklangaren Fezco O'Neil. Han har också en roll i kommande "The Line" med Alex Wolff och Halle Bailey som motspelare.

I går meddelade Angus Clouds familj att skådespelaren dött 25 år gammal. "Det är med den tyngsta sorgen som vi i dag var tvungna att säga farväl till en otrolig människa. Som konstnär, vän, bror och son var Angus speciell för oss på så många sätt," sade familjen i ett meddelande till The Hollywood Reporter.

De skall också ha berättat att Angusled led av psykisk ohälsa och förlorade sin pappa strax innan sin egen död:

"Förra veckan begravde han sin far och kämpade intensivt med förlusten. Det enda tröst vi har är att veta att Angus nu återförenas med sin pappa, som var hans bästa vän. Angus var öppen om sin kamp med sin psykiska hälsa, och vi hoppas att hans bortgång kan vara en påminnelse till andra att de inte är ensamma och inte bör kämpa ensamma i tystnad. Vi hoppas att världen minns honom för sin humor, sitt skratt och sin kärlek för alla. Vi vädjar om att få vara i fred i denna stund medan vi bearbetar denna förödande förlust."

Fick rollen under en promenad

Enligt The Hollywood Reporter gick Angus Cloud ner för gatan i Manhattan när någon såg honom och bad honom spela knarklangaren Fezco i Euphoria. Rollen gav Cloud ett stort genombrott.

Javon Walton, som spelar Clouds yngre bror Ashtray i serien, lade ut en bild på dem tillsammans på sin Instagram, där han skriver: "vila fridfullt, bror".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL