Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Malou efter tio läggs ned – Här är anledningen

Malou efter tio läggs ned – Här är anledningen

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 januari 2022

Vill återuppta tidigare projekt

Intervjuprogrammet "Malou efter tio läggs" går i graven efter 16 år och 32 säsonger. Anledningen? Ett erbjudande om att återuppta ett tidigare projekt.

TV4:s program Malou efter tio som länge varit ett givet inslag i det svenska folkets nyhetsmorgnar lägger ner efter sin 33:e säsong. Beslutet var svårt att fatta, berättar dess huvudperson Malou von Sivers i en intervju med TV4:

– Det här har varit min bebis, min jobbfamilj. Men det är roligt att få fortsätta med det jag brinner för, att göra intervjuer.

Programledaren ska nu återuppta ett gammalt projekt, Malou Möter. Men i samma intervju avslöjar hon att programmet när det släpps inte kommer att se ut som det tidigare gjort, utan att man tar tag i projektet med en helt ny kraft: 

– Vi är väldigt glada över att vi tillsammans startar något annat och spännande med nya Malou möter

Vad det innebär i detalj återstår att se. Den första vändan av Malou Möter sändes mellan åren 1995-2008 där stora profiler inom diverse olika områden intervjuades, bland annat svenska som internationella politiker, sportpersoner och betydande människor inom kultursektorn. 

"Malou efter tio" säsong 33 har premiär den 21: februari.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL