Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Första bilden på Mäklarna säsong 3

Nya Mäklarna säsong 2 – Detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 maj 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 maj 2021

Hagamäklarna får kämpa vidare.

Den efterlängtade comebacken av Ulf Malmros legendariska komediserie har äntligen kommit. Nu vet vi att det även kommer en till säsong av nya Mäklarna på Discovery+.

MER LÄSNING:

Bästa serierna på Discovery+

I nya Mäklarna är Kjell Bergqvist och Cecilia Frode tillbaka som det omaka mäklarparet Kaj och Vilma. Men den här gången har duon blivit en trio, med William Spetz som en del av gruppen. Den aktuella säsongen har varit kraftigt efterlängtad, vilket uppenbarligen märkts på tittarsiffrorna eftersom Discovery+ nu väljer att förlänga serien ytterligare. Ja,nya Mäklarna säsong 2 blir av!

För fansen kommer det som en underbar nyhet att Discovery+ bygger vidare på serien som tar vid femton år efter originalet. I ett pressmeddelande berättar Frode följande: 

– Det är verkligen roligt med Mäklarna och jag är stolt och glad att det blev en säsong till där Vilma, Kaj och de andra fräser fram i betongen. 

Spetz flikar in: 

– Våra karaktärers förfall gick helt enkelt inte att klämma in på en säsong.

Det finns ännu inga konkreta detaljer kring den andra säsongens handling, men vi förstår att Hagamäklarna kommer få kämpa vidare med att få det ständigt pressade företaget på fötter.

När har nya Mäklarna säsong 2 premiär?

Discovery+ har beställt en ny säsong som även den här gången skrivs av Ulf Malmros. Något exakt premiärdatum finns ännu, men den landar under 2022. Om allt vill sig väl ser vi den till våren.

NÄSTA ARTIKEL