Programledaren Patrick Grimlund från Lyxfällan död

Magnus Hedmans bästa minne från Lyxfällan – med avlidne vännen Patrick Grimlund

Filmtopp
Uppdaterad 17 augusti 2023 kl. 11:39 | Publicerad 15 augusti 2023 kl. 12:02

Spelade in musikvideo tillsammans

I en intervju med P4 Extra delar nu Magnus Hedman från "Lyxfällan" med sig av ett kärt minne med den bortgångne kollegan Patrick Grimlund.

I vintras möttes vi av beskedet om Patrick Grimlunds död. TV-profilen, 50, omkom i en bilolycka efter att ha krockat kraftigt med en lastbil i en kurva.

Grimlund var programledare för Lyxfällan bredvid Magnus Hedberg mellan åren 2010-2017 innan han klev bort från produktionen. Under 2015 var Grimlund programledare för programmet Draknästet, där entreprenörer tävlar om att få stöd till att förverkliga sin företagsdröm.

I P4 Extra berättar nu Magnus Hedberg om den chockerande nyheten, för att sedan dela med sig av ett kärt minne med den bortgångne kollegan.

– Det var en väldigt omtumlande upplevelse. Det var overkligt hela grejen förstås, säger Magnus Hedberg.

Magnus Hedmans bästa minne från Lyxfällan – med avlidne vännen Patrick Grimlund
Foto: Viaplay.

Magnus Hedmans bästa minne från Lyxfällan – med avlidne vännen Patrick Grimlund

Under de år som Patrick Grimlund och Magnus Hedman arbetade med varandra spenderade det mycket tid tillsammans på "flygplatser, på hotell, i bilar, på inspelning" och blev "väldigt tighta" med varandra berättar Hedman för Titti Schultz i P4 Extra.

Men det är ett specifikt minne med den avlidne vännen som Magnus Hedman väljer att lyfta fram som extra kärt. Inför premiären av Lyxfällan 2014 spelade de nämligen in en raplåt och gjorde en musikvideo, som ett annorlunda PR-knep.

– Det var väldigt kul att få busa på arbetstid med enormt många resurser, jag tror vi var 40-50 personer när vi spelade in den där musikvideon, säger Magnus Hedberg.

Se musikvideon för Lyxfällan som Magnus Hedlund och Patrick Grimlund gjorde tillsammans

Låten i fråga fick titeln Akta dig (för Lyxfällan) och bjuder på programledarna i flådig utstyrsel. Utöver pälskappor och läckra kostymer, bär de fräna brillor och flertalet hattar. Allt med guldkedjor runt halsen och lyxiga bilar i fokus.

Magnus Hedlund har tidigare sagt att det "med största sannolikhet" blir en till säsong av Lyxfällan senare i år.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL