Love Island Sverige 2023 – Frida Hartman

Love Island Sverige 2023 – Frida Hartman

Sofie Landgren
Uppdaterad 23 januari 2023 kl. 14:01 | Publicerad 22 januari 2023 kl. 16:01

En passiv flörtare som söker efter en kille med humor

Nu är det dags för "Love Island Sverige" att återigen checka in i TV-rutan på TV4. En av årets deltagaren är Frida Hartman som letar efter en social kille med stort självförtroende.

Nu har sändningen av Love Island Sverige 2023 dragit igång. Programmet där vi får följa en grupp singlar som flyttar in i en villa för att lära känna varandra och så småningom hitta en favoritperson att bilda par med. Nytt för i år är dock att det inte är deltagarna själva som bestämmer vilka de ska bilda par med, utan det är tittarna som sitter på makten. I TV4 Play-appen kan man som tittare gå in och rösta om vilka man tycker skall stå som par till en början. En av årets deltagare är Frida Hartman.

Frida Hartman deltagare i Love Island Sverige 2023
Frida Hartman. Foto: TV4 / C More.

Det här är Frida Hartman

Frida är 20 år, kommer ifrån Stockholm och jobbar som danslärare och Dansare. Hennes största passion i livet är just dansen och nu är hon med i Love Island Sverige 2023 och hoppas på att någon skall kunna dansa sig in i hennes hjärta. I sitt flörtande beskriver hon sig som ganska passiv, hon är inte den som tar initiativet och går fram till henne, utan hon låter dem komma fram till henne.

Love Island Sverige 2023 – Frida Hartman
Frida Hartman. Foto: TV4, C More.

Söker efter en rolig kille

Hittills i sin "dejtinghistoria" så har Frida gått på killar som enligt henne är modellsnygga, men nu vill hon hitta en kille som främst är utåtriktad, social och rolig. Hon vill helt enkelt hitta en kille som kan få henne att skratta, och den stora drömmen är att faktiskt hitta någon att ta med sig hem till Sverige.

"Love Island Sverige" 2023 sänds på TV4, Sjuan och streamas på TV4 Play i hela 49 dagar i rad från och med den 23 jan.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL