Nya regler i Love Island Sverige – allt om stora twisten

Nya regler i Love Island Sverige – allt om stora twisten

Filmtopp
Uppdaterad kl. 09:30 | Publicerad 16 januari 2023 kl. 08:22

Tittarna sitter på makten

Här är de första kärlekssugna singlarna som är redo att hitta sin stora kärlek i Love Island Sverige. Vad de inte vet om är att en stor regeländring har skett.

Snart är det dags för Love Island Sverige 2023 att ha premiär. I programmet samlas heta singlar i Dominikanska republiken för sitt livs kärleksäventyr.

Regeländringen – Tittarna bestämmer paren

Den här gången är det inte deltagarna själva som bestämmer vilka de vill bilda par med, utan det är tittarna som sitter på makten. Något som avslöjas för deltagarna efter att de själva har gjort sitt val.

– Det är så spännande att tittarna får bestämma de första paren. Ofta vill man ju hoppa in i teven och berätta för vissa deltagare att de valt fel partner. Nu får tittarna den makten redan från början. Det ska bli spännande att se hur deltagarna reagerar på vilka tittarna tycker att de passar bäst med, och om det stämmer med vad de själva tycker, säger Julia Franzén, programledare för Love Island Sverige.

De styr även vad som händer

Eftersom programmet spelas in i realtid så kommer tittarna även att kunna fortsätta att vara med och styra vad som händer inne i villan under hela säsongen. De kommer på så sätt kunna påverka allt från vilka som ska få gå på dejt till vilka som slutligen ska stå som segrande par.

Under programmets gång så kommer även ytterligare singlar att anlända, allt för att maximera möjligheterna för kärlek. Dessutom kommer tittarna själva även att kunna söka in till programmet under hela säsongen.

Love Island Sverige 2023
Första deltagarna i Love Island Sverige 2023. Foto: Jakob Dahlström/TV4

De första deltagarna i Love Island Sverige är:

Frida Hartman, 20 år, säljare, Stockholm.

Beatrice Knapstedt, 24 år, Account manager, Göteborg.

Isabelle Oskarsson, 21 år, arbetssökande, Gävle.

Lisa Celander, 27 år, hudterapeut, Göteborg/Palma.

Celine Axman, 20 år, transportledare, Nacka.

Ikenna Abika, 28 år, yrkeschaufför/influencer, Angered.

Adrian Podde, 32 år, projektsäljare, Sundbyberg.

Linus Mogren Viberg, 22 år, PT/Online coach, Örebro.

Love Island Sverige har premiär 23 januari kl 20.00 på TV4 och TV4 Play. Programmet sänds därefter på TV4 Play varje dag.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL