Liam Neeson thriller blir serie

Liam Neeson thriller blir serie

Filmtopp
30 juni 2021 kl. 13:06

"Unknown" återvänder i nytt format.

I thrillern "Unknown" med Liam Neeson följer vi en man som får sin identitet kapad och teamar ihop sig med en kvinna för att ta tillbaka den. Nu ska filmen från 2011 bli serie.

MER LÄSNING: 

Liam Neesons bästa actionfilmer

I den mystiska spänningsfilmen Unknown som gjordes av Jaume Collet-Serra (House of Wax, Orphan) fick vi se Liam NeesonDiane Kruger och January Jones i huvudrollerna. Filmen om en man som vaknar ur koma och försöker återta sin identitet lockade stor publik när den kom. Likaså byggde den vidare på Neesons actionkarriär efter succén med Taken.

Nu ska filmen få en uppföljare i serieformat hos TNT, som ligger bakom populära Snowpiercer, rapporterar Deadline. Liam Neeson ansluter som producent och Jaume Collet-Serra återvänder för att regissera. Vilken streamingtjänst som kommer att plocka upp serien här i Sverige återstår att se.

Vad gäller storyn i nya "Unknown", så tar den vid där filmen slutar. Vilka som kommer att synas framför kameran är ännu inte känt. För Neesons del, så ser vi honom härnäst i den äventyrliga snöthrillern "The Ice Road" som har premiär den 30:e juli.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL