Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Liam Neeson ser slutet på actionkarriären

Liam Neeson ser slutet på actionkarriären

Kristian Andersson | Nyhet
18 januari 2021
Kristian Andersson | Nyhet
18 januari 2021

Men ännu är det inte riktigt över.

Under de senaste tretton åren har action varit den största delen av 68-årige skådespelaren Liam Neesons karriär. När han nu promotar "The Marksman" droppas hinten om att han snart svingat sin sista knoge framför kameran.

Sedan Taken (2007) har det mesta i Liam Neesons karriär handlat om action. I helgen hade hans nya actionthriller The Marksman sin premiär i USA och petade ner Wonder Woman 1984 från toppen. Filmen handlar om en före detta marinsoldat som äger en ranch som hjälper och beskyddar en elvaårig pojk från en knarkkartell. 

MER LÄSNING: 

Liam Neesons bästa actionfilmer

Ett par filmer kvar

Många är det som älskar Neesons genreskifte. Därför blir många desto värre också besvikna av Dark Horizons rapporter om att han inte har mycket action kvar i sig. Det var under sin promotionturné för filmen som han berättade följande: 

– Jag älskar att klå upp skurkar som är halva min ålder, men jag är snart 69 år gammal. Det finns ett par filmer kvar i pipeline, om jag inte redan har rullator vid det laget. Sen tänker jag att det förmodligen stannar där.

Han fortsatte: 

– Jag blev nyss klar med en film i Australien, där hade jag en fajt med en kille som bara var 25 bäst. Han är i samma ålder som min äldsta son!

Det ska tilläggas att Neeson redan för några år sedan hintade om att han var färdig som actiongubbe – men så blev det ju inte. 

I skrivande stund vet vi inte när vi kan förvänta oss att se "The Marksman" i Sverige.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL