Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Liam Neeson gör ny thriller

Liam Neeson gör ny thriller

David Lindahl | Nyhet
05 maj 2018
David Lindahl | Nyhet
05 maj 2018

Skådespelaren fortsätter med sina mörka roller.

Liam Neeson är på den senaste tiden mest förknippad med mörkare roller i thrillers. Nu rapporteras det att ytterligare en är på gång under titeln Charlie Johnson In The Flames.

Liam Neeson fortsätter på spåret med mörka roller med den kommande thrillern Charlie Johnson In The Flames. Empire Online rapporterar att skådespelaren är bekräftad för huvudrollen i en historia om en BBC utrikeskorrespondent i Kongo som bevittnar en oskyldig kvinnas död. Hennes bortgång påverkar honom starkt och han ger sig ut på en farlig jakt för att ta reda på sanningen.

Charlie Johnson In The Flames blir ännu en thriller av den irländska skådespelaren. Men hans karriärval de senaste tio åren har sina skäl. 1981 fick Liam Neeson sin allra första roll i filmen Excalibur. Det var startskottet på vad som i dag snart 40 år senare har lett till nästan 100 olika filmroller. I  Schindler's List från 1993 Oscarsnominerades han för sin insats som nazisten Oscar Schindler som under andra världskriget räddade judar. 2009 var tragedin ett faktum när hans fru, skådespelerskan Natasha Richardson, tragiskt avled efter en skidolycka.

Neeson har flera gånger öppnat upp om hur sorgen kastade honom in i mer arbete och mörkare roller. Det ledde också till en depression och ohälsosamma dryckesvanor som inkluderade flera flaskor vin om kvällen. Men trots motgångarna har han fortsatt arbeta och leverera filmroller.

Charlie Johnson In The Flames ska regisseras av svensken Tarik Saleh som ligger bakom nyligen Guldbaggevinnande filmen The Nile Hilton Incident med Fares Fares.

Liam Neeson syntes senast i filmen The Commuter som vi tidigare har recenserat.

Vad tror du om att Liam Neeson och svenske Tarik Saleh samarbetar i Charlie Johnson In The Flames?

NÄSTA ARTIKEL