Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Invisible Man-regissören gör nya The Wolfman

The Invisible Man-regissören gör nya The Wolfman

Kristian Andersson | Nyhet
11 juli 2020
Kristian Andersson | Nyhet
11 juli 2020

Mannen bakom The Invisible Man regisserar The Wolfman

Leigh Whannell nådde nyligen framgångar med nyinspelningen av The Invisible Man. Nu är han aktuell för nästa klassiska monsterprojekt, The Wolfman.

Tidigare i år fick vi se en nyinspelning på skräckfilmen The Invisible Man där Leigh Whannell höll i rodret. Nu drar Universal och Blumhouse ett till säkert kort och vill att han även ska regissera ännu ett projekt för dem, nämligen The Wolfman.

Det är dock inte helt säkert än om han tar sig an rollen och regisserar The Wolfman berättar Deadline men högst troligt kommer han att göra det. Vi har tidigare rapporterat att Ryan Gosling ska spela huvudrollen i The Wolfman. Blumhouse berättar också att Gosling ska hjälpa till att producera filmen.

Manuset till projektet kommer baseras på The Wolf Man som släpptes redan 1941 och manuset ska skrivas av Lauren Schuker Blum och Rebecca Angelo. Leigh Whannell regisserade den nya The Invisible Man som blev en framgångsrik historia för Universal och Blumhouse, då filmen kostade 7 miljoner dollar och omsatte hela 124.

Är du taggad på en ny Wolfman? 

NÄSTA ARTIKEL