Leif och Billy

”Leif och Billy”-Klas lämnar Alfred Svensson för framtida projekt

Axel Diedrichs
29 mars 2024 kl. 11:03

Har tre nya projekt på gång

Ingen vet när "Leif & Billy" kommer tillbaka, och i en intervju med Expressen berättar Klas Eriksson att han utvecklar tre projekt utan Alfred Svensson.

De senaste åren har det svenska folket sett en hel del av den humoristiska duon som utgörs av Klas Eriksson och Alfred Svensson. Inte bara har de tagit över YouTube med sina egna sketcher i rollerna som bröderna Öhman, de har även gjort hela sju säsonger av Leif & BillySVT. Därtill har de haft andra projekt, som Brorsor 4ever och Smartare än en femteklassare på Kanal 5 och discovery+, där de för första gången agerat programledare, och den aktuella scenshowen med Leif och Billy.

Många är enade om att något magiskt uppstår när Klas Eriksson och Alfred Svensson slår ihop sina kreativa hjärnor, och vi kommer säkerligen att få se mycket mer av dem tillsammans. Inte minst när Leif & Billy fortsätter i framtiden. Men inom den närmaste tiden verkar det som att de två kommer arbeta en hel del på varsitt håll.

Alfred Svensson och Klas Eriksson i "Leif & Billy". Foto: SVT.

Skriver flera projekt utan Alfred Svensson

I en intervju med Expressen berättar Klas Eriksson om nöjet över att få programleda Smartare än en femteklassare och att han gärna skulle fortsätta göra det om möjligheten uppstår. Vidare berättar han att det finns så mycket som tre projekt på skrivbordet. Han vill inte säga för mycket om vad de olika handlar om, men det rör sig om hela tre idéer som han vill genomföra: 

– Det är tre olika idéer som jag har burit runt på länge. Jag kan inte avslöja vad det är men det är humor i alla fall, säger Klas Eriksson.

Gällande de olika projekten så skrivs de den här gången utan nära vännen och kollegan Alfred Svensson. 

Dessutom har Klas tre olika idéer och andra tv-projekt på gång. Denna gång skrivs projekten förvånansvärt utan parhästen Alfred. Däremot bollar de fortfarande tillsammans. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad Klas Eriksson och Alfred Svensson hittar på härnäst.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL