Last Light säsong 2 – Detta vet vi

Last Light säsong 2 – Detta vet vi

Filmtopp
Uppdaterad 17 oktober 2022 kl. 10:10 | Publicerad 16 oktober 2022 kl. 13:10

Kommer storserien tillbaka för mer?

Viaplays internationella actionserie finns att streama i sin helhet. Undrar du vad statusen är på Last Light säsong 2? Filmtopp har tittat närmare på saken.

Nu kan vi streama hela säsongen av den nya äventyrliga actionserien Viaplay i vilken vi ser Matthew Fox från kultserien Lost och svenske Felix Sandman. Många har sett färdigt alla avsnitt och vill veta ifall vi får se Last Light säsong 2. Håller du hårt i tummar och tår för att vi ska få mer av produktionen är vi rädda att göra dig besviken. Som vi bedömer saken finns det väldigt lite som pekar på en ny säsong.

Last Light säsong 2 – Detta vet vi
Matthew Fox som Andy Yeats i "Last Light". Foto: Viaplay.

 

Vi förväntar oss inte att se Last Light säsong 2

Viaplay har inte gått ut med något besked gällande en andra säsong av serien, och vi förväntar oss heller inte att de kommer förnya den. Den är nämligen flaggad som en miniserie, vilket i sig talar emot en fortsättning. Vidare vet vi som sett färdigt säsong också att den slutar på ett sätt som sluter cirkeln och inte lämnar något större utrymme för en uppföljare. Vi har heller inga uttalanden från skaparna som antyder att vi skulle få en till säsong. 

Som saker och ting står sig just nu utesluter vi att Last Light säsong 2 blir verklighet. Men allting kan förstås hända. Inte minst skulle fans till storstjärnan Matthew Fox älska att få se honom återvända till rollen han fått mycket beröm för. Men vi bedömer det inte som något tillräckligt talande för att produktionsteamet skulle sättas i verk för att göra en ny säsong.

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL