Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Oscar Isaac.

Oscar Isaacs efterlängtade pokerfilm har hittat distributör

Kristian Andersson | Nyhet
15 juli 2020
Kristian Andersson | Nyhet
15 juli 2020

Ska spela en man som räknar kort för att tjäna pengar.

Focus Features har köpt upp rättigheterna till filmen Card Counter som Paul Schrader har regisserat. Schrader har tidigare nominerats till en Oscar.

Oscar Isaac som Poe i Star Wars.
Oscar Isaac som rebellen Poe i Star Wars. Foto: Disney.

Det är Paul Schrader som regisserar filmen Card Counter och för er som inte känner till regissören så har han jobbat mycket med legendariske Martin Scorsese och skrivit flera av hans fantastiska manus, som Taxi Driver och Tjuren från Bronx. Deras samarbete fortsätter med Schraders kommande film, som Scorsese är med och producerar. Det senaste om Card Counter är att filmen nu är uppköpt av Focus Features som ska distribuera projektet, berättar Dark Horizons.

I Card Counter får vi se flera kända namn såsom Oscar Isaac, Tye Sheridan, Tiffany Haddish och Willem Dafoe. Inspelningen ägde rum i Mississippi tidigare i år men en vecka innan det var färdigt tvingades det att avbrytas på grund av Coronaviruset. När filmen kommer att påbörjas igen vet vi inte i dagsläget.

I Card Counter hittar vi karaktären Tell som är en mästare på att räkna kort (Oscar Isaac). De senaste åren har han levt ett ganska spartanskt och lagligt liv borta från allt som har med spel att göra. Men en dag träffar han Cirk (Tye Sheridan) som vill att de ska slå sig samman för att tjäna pengar till att finansiera en hämndplan mot en militärgeneral (Willem Dafoe).

Läs också om nya thrillers på Netlix.

NÄSTA ARTIKEL