Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Naked Attraction Sverige – Detta vet vi

Naked Attraction Sverige – när kommer den?

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 februari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 februari 2021

Naked Attraction intar Skandinavien.

Det kontroversiella dejtingprogrammet "Naked Attraction" som gjort sig enormt i Storbritannien är nu klart för att komma till Norge. Är Sverige näst på tur?

De senaste åren har det kryllat med nya dejtingprogram, men inget av dem har väl riktigt liknat Naked Attraction. Här är man tydliga med att utsidan är det som ger insidan en chans och inte tvärt om. Ja, upplägget går ut på att de deltagande får se sina dejter presenterade för sig nakna. 

Nu rapporterar tidningen VG att programmet är klart för att komma till vårt grannland Norge. Betyder det här att en svensk upplaga är i görningen?

MER LÄSNING:

Naked Attraction utmanar min nakenångest

Pleasure – naket porträtt av porrindustrion

Det finns ännu inga uppgifter om att Naked Attraction Sverige blir verklighet. Men att konceptet nu kommer så nära som till vårt grannland väcker frågan. Åtminstone tvingar det fram ett beslut att tas inom svensk TV.

På svenska streamingtjänsten Discovery+ kan vi se Naked Attraction UK som skapat stora rubriker i Storbritannien och kritiserats många gånger sedan det släpptes 2016. En stor del av den negativa responsen har berott på att programmet sänts på statlig TV.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL