Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Kommer Voldemort tillbaka? Ralph Fiennes tackar ja

Kommer Voldemort tillbaka? Ralph Fiennes tackar ja

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 november 2022

Förhoppningen om nya Harry Potter-filmer har kommit till liv

Warner Bros. Discovery har lyft på locket för att göra fler filmer runt Harry Potter. Då kan vi få se Ralph Fiennes återvända som Voldemort.

Möjligheterna står öppna för att vi får fler Harry Potter-filmer, och en som då mer än gärna skulle återvända till universumet är Ralph Fiennes i rollen som den fruktade svarttrollkarlen Voldemort.

Variety rapporterar att Warner Bros. Discoverys överhuvud David Zaslav undersöker möjligheterna att jobba vidare med J.K. Rowling på nytt Harry Potter-relaterat material. Det verkar ha triggat igång Ralph Fiennes, som hoppas på att få återvända som Voldemort. När skådespelaren fick frågan av Variety ifall han kan tänka sig att reprisera rollen svarade han följande: 

– Självklart. Det är ingen fråga om den saken.

Kommer Voldemort tillbaka? Ralph Fiennes tackar ja
Ralph Fiennes som Lord Voldemort. Foto: Warner Bros.

Får vi se en film om Voldemort?

Vad det skulle röra sig om för en ny produktion har vi inga uppgifter kring. Med Fantastiska vidunder-filmerna har ledningen på Warner Bros. Discovery och J.K. Rowling visat att de gärna berättar om nyckelkaraktärers tidigare stadier. Kanske kan vi förvänta oss en film som ger oss den fulla berättelsen om Voldemort? Sett till hur spännande resa karaktären gjort skulle det säkerligen finnas tillräckligt med underlag. I synnerhet från tiden han kallade Tom Dolder och själv var en elev på Hogwarts, då med växande onda intentioner.

Ralph Fiennes presenterade sig som Voldemort i Harry Potter-filmerna med den fjärde delen Den flammande bägaren, som bjöd på en rafflande final. Därefter har vi fått se honom i Harry Potter och Fenixorden samt Dödsrelikerna: Del 1 och 2. Trots att han spelar de godas värsta fiende har Fiennes cementerat sin varma plats hos fansens hjärtan, och att han inte skulle blinka på att få återvända lär bara stärka bandet ytterligare.

Just nu är Ralph Fiennes aktuell med sin nya skräckkomedi "The Menu" i vilken han spelar en stjärnkock med chockerande ingredienser i sin mat.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL