Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Spider-Man

KLART: Tobey Maguire! Andrew Garfield! Tom Holland! I samma film!

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 oktober 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 oktober 2020

Nostalgimätaren slår i taket!

Många serieälskares dröm har säkerligen gått i uppfyllelse. Nu kan vi nämligen bekräfta att vi kommer att få se tre stycken Spider-Man i "Spider-Man 3".

Enligt Fandomwire har det nu blivit klart att Tobey Maguire och Andrew Garfield kommer att medverka i den nästkommande Spider-Man-filmen, i vilken de kommer att spela mot vår nuvarande väggklättrare Tom Holland.

Det handlar inte heller om någon kort och anonym cameo i form av ett butiksbiträde eller en poliskonstapel, utan filmstjärnorna ska återigen ta på sig sina blå/röda spandexdräkter och återvända i rollen som Spider-Man… Eller bör vi säga Spider-Men?

Tidigare fick vi även veta att Jamie Foxx återvänder i rollen som Electro och att Benedict Cumberbatch kommer att medverka som Doctor Strange.

Som snacket går handlar det hela om en live action-tagning av Spider-Verse som introducerades i den framgångsrika animerade filmen Spider-Man: Into the Spider-Verse. Och att Maguire och Holland kommer att dyka upp för en episk slutstrid mot MASSOR av Spider-Man-skurkar.

Vi håller givetvis tummarna för att även den biten är sann!

När Spider-Man 3 förväntas ha premiär den 17 december 2021, men sett till det rådande läget återstår det att se om så blir fallet. I väntan är det väl bara att se om alla Marvel-filmer i kronologisk ordning?

För fler nyheter scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL