KLART: skräckfilmen The Strangers får remake – med två uppföljare

KLART: skräckfilmen The Strangers får remake – med två uppföljare

17 september 2022 kl. 09:09
ANNONS
ANNONS

Riverdale-stjärnan Madelaine Petsch med i nya satsningen

Skräcksuccén "The Strangers" kommer tillbaka i form av en remake. Den här gången ska storyn göras i form av en trilogi, med berömd Riverdale-skådis ombord.

2008 fick vi se den än idag välkända skräckfilmen The Strangers med Liv Tyler i huvudrollen. Nu har vi fått veta att Lionsgate redan kommit långt i arbetet på en remake, som ska få ytterligare två uppföljare. Deadline berättar att satsningen just nu spelas in i Slovakien.

Madelaine Petsch i "Riverdale". Foto: Netflix.

Den första filmen skrevs och regisserades av Bryan Bertino. Nu har han lämnat över stafettpinnen till Renny Harlin, som bland annat gjort rysaren Devil's Pass. Den här gången ska The Strangers bli en trilogi, där vi bland annat får se skådespelare som Madelaine Petsch, känd från Netflix-serien Riverdale där hon spelar Cheryl Blossom.

I nya Strangers kör Petchs karaktär landet runt tillsammans med sin pojkvän, spelad av Froy Gutierrez, (Cruel Summer, Teen Wolf) i jakt på ett nytt liv tillsammans. Men lägligt nog går bilen sönder i Oregon, vilket gör dem tvungna att spendera natten på en motell där de under småtimmarna terroriseras av tre maskerade personer. Enligt Deadline vill Lionsgate ta till med oväntade vändningar för att kunna leverera en story som klarar att utgöra en hel trilogi.

När första filmen i nya satsningen på "The Strangers" har premiär vet vi inte i skrivande stund.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL