Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Klart: nya Scream får uppföljare

Klart: nya Scream får uppföljare

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 februari 2022

Terrorn kommer tillbaka till Woodsboro

Den nya Scream-filmen gör braksuccé och redan innan filmen rullat färdigt på världens biografer nås vi av nyheten att en uppföljare blir av.

I nya Scream försätts den lilla staden Woodsboro ännu en gång i skräck av Ghostface, vilket kallar tillbaka våra gamla hjältar från Wes Cravens filmer. Franchisens femte kapitel visade sig vara ett efterlängtat sådant. Filmen har sålt som smör på biograferna och dragit in över en miljard kronor världen över. Nu kan vi bekräfta att en till rulle är på gång. 

Det är tidningen The Wrap som ger oss nyheten att Scream 6 är beställd av Paramount och Spyglass. Duon Matt Bettinelli-Olpin och Tyler Gillett kommer tillbaka för att regissera och likaså återvänder den femte filmens manusförfattare James Vanderbilt och Guy Busick

MER LÄSNING:

Några närmare detaljer om handlingen får vi däremot inte. Vi vet heller inte vilka från den aktuella filmen som kommer att återvända – ifall någon av dem gör det. Men känner vi filmserien rätt, så kommer vi att få se flera av dem även i nästa del.

Den sjätte Scream-filmen kommer att kliva in i produktioner under sommaren. Det är därmed sannolikt att vi får se den under första halvan av 2023. 

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL