KLART: Ny Karate Kid film 2024

KLART: Ny Karate Kid film 2024

Filmtopp
17 september 2022 kl. 14:09
ANNONS
ANNONS

Beskrivs som originalfilmernas comeback

Efter succén med "Cobra Kai" säsong 5 nås vi nu av nyheten om att vi få rse en ny Karate Kid-film med premiär till sommaren 2024.

Filmserien hade sin premiär 1984, och följdes upp med tre fortsättningar och en remake 2010 med Jaden Smith i huvudrollen. Nu står det klart att Sony beställer en ny Karate Kid-film som ska ha premiär den 7 juni 2024, berättar The Hollywood Reporter

Det här har väl egentligen bara känts som en tidsfråga. Karate Kid har på senare tid blivit relevant igen med Netflix hejdlöst populära karateserie Cobra Kai, vars nya och lika omtyckta säsong följer Danny och Johnny när de möter skurken Terry Silver från den tredje filmen. 

KLART: Ny Karate Kid film 2024
Terry Silver i "Cobra Kai". Foto: Netflix.

Vidare finns det inga konkreta detaljer kring den kommande filmens handling, inte heller runt dess medverkande varken bakom eller framför kameran. Däremot beskrivs den som originalfilmernas comeback, vilket indikerar att den inte blir någon direkt reboot. 

Vi förväntar oss att få se minst en till säsong av Cobra Kai. Det blir spännande att se på vilket sätt den kan komma att bädda för filmen som lär vara högst efterlängtad bland fansen.

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort det dyker upp ny relevant information om den nya Karate Kid-filmen.

Mer läsning: 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL