KLART: Då släpps John Wick 5 Ballerina

KLART: Då släpps John Wick 5 "Ballerina"

Filmtopp
05 april 2023 kl. 08:04

Premiärdatumet är nu spikat!

Efter "John Wick: Chapter 4" kommer den femte filmen i ordningen – "Ballerina". Denna gången ser vi Oscarsnominerade Ana de Armas i huvudrollen.

Just nu levererar Keanu Reeves knogmackor på omvärldens biografer likt aldrig förr. Den nya John Wick-filmen har blivit en enorm succé och genererat 245 miljoner dollar i intäkter på den globala marknaden.Det är också den blodigaste installationen i filmserien, som har gjort sig berömd för sin nihilistiska tonalitet och kreativa och långa actionscener.

MER LÄSNING: Så många dödar John Wick i minuten i nya filmen

Nu rapporterar The Hollywood Reporter att filmstudion Lionsgate har spikat premiärdatumet för den femte filmen i franchisen, spinoffen Ballerina med det Oscarsnominerade stjärnskottet Ana de Armas i huvudrollen.

Ana de Armas i Ghosted
Ana de Armas i Ghosted. Foto: Apple TV+

Då släpps John Wick 5 – Ballerina

Enligt The Hollywood Reporter är det klart att Ballerina får biopremiär redan nästan år, närmare bestämt är premiärdatumet satt till den 7 juni 2024.

I filmen spelar Ana de Armas en skicklig lönnmördare som har tränats i Ruska Romas traditioner. Hon använder sina livsfarliga kunskaper till att hämnas sin familj, som mördades av av torpeder. Men den som är sugen på att se den Oscarsnominerade filmstjärnan sparkas och slåss innan dess, kan ringa in att den romantiska actionkomedin Ghosted – i vilken hon spelar mot Chris Evans för tredje gången – har premiär på Apple TV+ redan den 21 april.

Keanu Reeves som John Wick.
Keanu Reeves som John Wick. Foto: Nordisk Film

Är Keanu Reeves med i Ballerina?

Efte den senaste John Wick-filmen är många nyfikna på om vi kommer att få se Keanu Reeves återupprepa sin roll på nytt, och här kommer vi med goda nyheter direkt. Det är nämligen klart att Hollywoods drömprins kommer att vara med i Ballerina. Hur stor roll han har är det däremot mera hysch-hysch om.

Andra skådespelare som är klara för Ballerina är legendaren Anjelica Huston, Gabriel Byrne, den bortgångne Lance Reddick, Catalina Sandino MorenoNorman Reedus och, så klart, Ian McShane.

John Wick 5 – Ballerina har premiär den 7 juni 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL