Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Klart: hon gör nya Sleepy Hollow-filmen

KLART: hon gör nya Sleepy Hollow-filmen

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 juni 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 juni 2022

Stjärnskottet axlar roboten på Tim Burtons klassiker

En ny Sleepy Hollow-film är på gång i form av en reboot, och nu vet vi vem som kommer att skriva och regissera den.

1999 kom Tim Burtons stilistiska fantasirysare med Johnny DeppChristina Ricci och Christopher Walken ut. Filmen om en läkare som beger sig av till en by för att undersöka halshuggna kroppar – och upptäcker att det är en mytomspunnen huvudlös ryttare slaktar dess invånare – blev en stor succé och anses ännu vara en av Burtons främsta klassiker. Den har också gett av sig en serie med samma namn som rullade mellan 2013-2017. Nu vet vi att en ny Sleep Hollow-film är på väg och att dess filmstudio Paramount har hittat sin regissör, som även skriver manuset.

Deadline rapporterar att filmbolaget valt ut Lindsey Beer som filmens manusförfattare och regissör. Med Netflix-filmen Sierra Burgess Is a Loser och en rad spännande kommande projekt anses hon vara en av branschens mest stigande stjärnor. Förutom den nya Sleepy Follow-Filmen kommer hon även att skriva nästa Star Trek-film och likaså nästa del i serien med Ninja Turtles-filmer. 

I dagsläget finns det inga konkreta detaljer om vad nya Sleepy Follow kommer att handla om, inte heller när den väntas att ha sin efterlängtade biopremiär. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer med produktionen framöver.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL