Nya filmer och serier på Disney+ i mars 2023

KLART: Grey's Anatomy får en ny säsong – bygger vidare på rekordet

Axel Diedrichs
04 april 2024 kl. 10:04

Långköraren som vägrar ge sig

2005 såg vi det första av "Grey's Anatomy" och i dag har serien gjort hela tjugo säsonger. Nu står det klart att den fortsätter med sin 21:a säsong.

Sjukhusserien Grey's Anatomy har rullat i tjugo säsonger och är fortfarande en av de mest älskade dramaproduktionerna som finns där ute. Att man väljer att förlänga den med en ny säsong kommer därför inte som en överraskning. I ett pressmeddelande som tidningen Variety har tagit del av berättar den exekutiva producenten Shonda Rhimes att det mycket riktigt är på grund av de hängivna fansen som de väljer att fortsätta göra nya avsnitt.

– Lojaliteten och kärleken från fansen av har fört oss till att göra en historisk 21:a säsong, och jag kan inte vara mer tacksam, säger hon och fortsätter: 

Meg Marinis berättande är en gåva som fortsätter att hålla serien medryckande och levande, och jag kan inte vänta på att se vad hon har i beredskap för nästa säsong.

KLART: Grey's Anatomy får en ny säsong – bygger vidare på rekordet
Foto: Hulu.

När kommer Grey's Anatomy säsong 21?

Genom åren har det blivit flera Emmyvinster för Grey's Anatomy (och en fin hyllning från vår egen gnällspik Andreas), som följer en grupp läkare på Grace Mercy West Hospital där alla började sina karriärer som praktikanter. Sedan 2019 har Grey's Anatomy varit den längst gångna läkarserien och en av de dramaserier som överlag rullat längst. 

I dagsläget vet vi inte när vi kommer att få se Grey's Anatomy säsong 21, men det är sannolikt att vi får se den först nästa år. Serien varierar mellan att släppa nya avsnitt inom ett år och en något längre period. Väntan mellan säsong 19 och 20 var drygt ett och ett halvt år lång. Förhoppningsvis får vi se den återvända redan i slutet av 2024, men sett till att serien fått grönt ljus först i april bedömer vi det som osannolikt. 

Eftersom serien är en fortsatt Hulu-produktion kommer även den nya säsongen att släppas på Disney+ hemma i Sverige. 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL