KLART: Då släpps biljetterna till Eurovison Song Contest 2024 i Malmö

KLART: Då släpps biljetterna till Eurovison Song Contest 2024 i Malmö

Axel Diedrichs
23 november 2023 kl. 08:11

Biljettpriserna startar på 145 kronor

I maj kommer Eurovison Song Contest 2024 att hållas i Malmö, men alldeles strax släpps biljetterna till den stora musikfesten.

Tidigare i år fick vi se när Loreen vann Eurovision Song Contest för att bli historisk som den första kvinnan att vinna tävlingen två gånger. Av den anledningen kommer SVT och Sverige att vara värdar för en TV-sändning som traditionellt sett ses av hundratals miljoner tittare världen över.

I ett pressmeddelande säger Ebba Adielsson, som är exekutiv producent för den kommande sändningen, följande om vad som komma skall:

– Det känns väldigt roligt att bjuda in till en hel Eurovision-vecka i Malmö i maj. Det finns biljetter att köpa till nio föreställningar, så det är många som har möjlighet att se showerna live i arenan. På tisdag släpps biljetterna och då finns chans att köpa en minnesvärd och annorlunda julklapp, säger Ebba Adielsson, exekutiv producent för Eurovision Song Contest 2024.

Biljetterna till Eurovision Song Contest 2024 släpps på torsdag

Tisdagen den 28 november kl 10.00 släpps biljetterna till Eurovision Song Contest 2024 i Malmö. Det finns biljetter till sammanlagt nio föreställningar. Man kan välja mellan föreställningarna kvällen före sändningarna, familjeföreställningarna på eftermiddagarna och direktsändningarna. Priskostnaden för de olika biljetterna varierar beroende på vad man vill se. Den billigaste biljetten kostar 145 kronor.

Eurovision Song Contest 2024 arrangeras i samarbete med Malmö stad och sänds från Malmö Arena tisdag 7 maj (semifinal 1), torsdag 9 maj (semifinal 2) och lördag 11 maj (final). Biljetterna till Eurovision Song Contest 2024 säljs via Ticketmaster.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL