KLART: Då kommer nya ”LasseMajas Detektivbyrå: Maskoten som försvann”

KLART: Då kommer nya ”LasseMajas Detektivbyrå: Maskoten som försvann”

Emil Oscar Rasmussen
02 juli 2024 kl. 15:00

Premiär i oktober för nya LasseMajas Detektivbyrå – se trailern

Det är snart dags för nästa film om våra favoritdetektiver. Lagom till halloween är det premiär för "LasseMajas Detektivbyrå – Maskoten som försvann".

Redan i början av året avslöjade SF Studios att kommande LasseMajas Detektivbyrå – Maskoten som försvann skulle ha premiär i oktober och nu har vi äntligen fått ett exakt premiärdatum. Den nya filmen kommer till svenska biografer den 18 oktober 2024.

I samband med avslöjandet har distributören också delat med sig av en officiell trailer, där vi får ett smakprov på vad som väntar när ett nytt mysterium måste lösas i Valleby.

Se trailern till LasseMajas Detektivbyrå – Maskoten som försvann här:

Trailern till "LassaMajas Detektivbyrå – Maskoten som försvann" bjuder på spänning, underhållning och en gnutta obehag när ett nytt fall landar i Lasse och Majas knä. 13 år efter försvinnandet av en maskot i samband med Vallebyspelen är det dags för en ny upplaga av matchen, och i samband med det tycks någon vara ute efter hämnd. Det blir upp till LasseMajas Detektivbyrå att lägga pusselbitarna och gå till botten med mysteriet.

De två huvudrollerna tas nu över av Mario Mustafa och Elma Säterhagen-Lekander efter att de tidigare spelats av Nils Kendle och Polly Stjärne. Tina Mackic, som regisserade LasseMajas Detektivbyrå – Skorpionens gåta (2022), är åter tillbaka i registolen. Manuset har skrivits av En del av dig-aktuella Michaela Hamilton tillsammans med David Wiberg.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt i film- och tv-världen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL