Storslagna scener i nya trailern till Avatar: The Way of Water

KLART: Då kan du streama Avatar: The Way of Water

Filmtopp
22 mars 2023 kl. 17:03

Snart dags för streamingpremiär för Avatar 2

Snart kan du se en av tidernas mest framgångsrika biofilmer hemifrån tv-soffan för första gången. Nu står det klart att "Avatar: The Way of Water" hittar till den digitala marknaden i april.

I skrivande stund är Avatar: The Way of Water den tredje mest inkomstbringande biofilmen genom tiderna – och snart är det dags för framgångssagan att ta klivet in i våra hem. Så för den som inte hunnit till biosalongen ännu, eller vill se filmen ännu en gång, är det bara att börja förbereda popcornskålen och göra det bekvämt i soffan. I april gör filmen debut på den digitala hyr- och köpmarknaden.

Avatar: The Way of Water är James Camerons mycket efterlängtade uppföljare till Avatar (2009). Den första filmen är den mest framgångsrika biofilmen genom tiderna och den har sedan en tid tillbaka fått sällskap på pallen av uppföljaren. Faktum är att Avatar: The Way of Water tog sig upp på tredjeplats genom att passera en annan Cameron-film i form av Titanic (1997). Det innebär att tre av de fyra mest inkomstbringande biofilmerna i historien har regisserats av James Cameron.

Avatar: The Way of Water
Foto: 20th Century Studios.

I Avatar 2 lever Jake Sully (Sam Worthington) nu tillsammans med Neytiri (Zoe Saldana) och familjen de har byggt, men snart gör sig hotet från mänskligheten återigen påmint, vilket tvingar dem att tillsammans med resten av Na'vi-befolkningen slåss för att försvara sitt hem.

Då kan du streama Avatar 2

Den globala biosuccén gör nu snart entré i hemmen. Den 4 april har presenterats som dagen för den digitala lanseringen av Avatar: The Way of Water. Då meddelas filmen finnas tillgänglig att köpa och hyra digitalt genom etablerade aktörer.

Den som köper filmen kan också vänta sig en stor mängd extramaterial.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL