Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Christian Bale

KLART: Christian Bale spelar skurk i "Thor: Love and Thunder"

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 mars 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 mars 2020

Spelas in i sommar.

Efter en tid av rykten är det nu bekräftat. Christian Bale ansluter sig till Marvels filmuniversum för att spela skurken i den nästkommande Thor-filmen.

Marvels filmuniversum har under åren knutit sig an stora delar av Hollywoods skådespelarelit. Sedan januari har det ryktats om att Oscarsbelönade Christian Bale ska ansluta sig till Thor: Love and Thunder.

I en intervju med Entertainment Tonight avslöjade Tessa Thompson, som spelar Valkyrie, att ryktena är sanna:

Christian Bale kommer att spela vår skurk, vilket kommer att bli fantastiskt. Jag har läst manuset. Jag kan inte säga mycket. Massor av spännande SMS har skickats mellan mig och Natalie Portman. Vi kommer att ha kul. Taika Waititi skriver och regisserar. Några bekanta ansikten och några nya kommer att slängas in i mixen.

Exakt vilken Marvelskurk Christian Bale kommer att gestalta är ännu inte officiellt, men det snackas om att det blir Dario Agger – en nyare Marvelskurk som varit framträdande i Jason Aarons Mighty Thor-serie och haft ett stort inflytande på Love and Thunder.

Filmen kommer att regisseras av Taiki Waititi och i huvudrollerna ser vi Christ Hemsworth (Thor), Natalie Portman (Jane Foster), Tessa Thompson (Valykrie) och Christian Bale.

"Thor: Love and Thunder" förväntas ha premiär den 5 november 2021.

MER LÄSNING

Populära karaktären återvänder i Thor 4

Marvels filmer rankade – Från sämst till bäst