Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Kissing Booth 2.

"Kissing Booth 3" har spelats in i hemlighet

David Lindahl | Nyhet
27 juli 2020
David Lindahl | Nyhet
27 juli 2020

Ska släppas på Netflix under 2021.

"The Kissing Booth 2" har nyligen haft premiär och nu rapporteras det att en tredje film redan har spelats in i hemlighet.

The Kissing Booth släpptes 2018 och är en av Netflix framgångsrika originalfilmer. Trots negativt mottagande från kritikerna har den tillsammans med flera andra tonårsfilmer på streamingsidan blåst liv i den klassiska genren. Uppföljaren The Kissing Booth 2 har också nyligen haft premiär på Netflix och är en av de mest sedda originalfilmerna just nu.

Nu rapporterar Variety att en tredje film av The Kissing Booth redan har spelats in i hemlighet och ska släppas på Netflix under 2021. Inspelningen skedde ungefär samtidigt som den andra filmen men undanhölls från allmänheten.

Hela rollistan med bland andra Joey King, Jacob Elordi, Joel Courtney och Taylor Zakhar Perez kommer att återvända. Även high school-filmdrottningen Molly Ringwald hänger med igen som Mrs. Flynn.

Framöver väntar lite efterarbete av filmen och om allt går som det ska kommer The Kissing Booth 3 att ha premiär under första halvåret av 2021. Läs också om att Zack Snyder jobbar gratis på sin version av Justice League.

NÄSTA ARTIKEL