Justice League.

Zack Snyder jobbar gratis på sin Justice League

27 juli 2020 kl. 10:07

Alla pengar går till produktionen i stället.

Zack Snyder kämpar hårt för att få ut sin egen version av Justice League och nu rapporteras det att han till och med jobbar gratis för att alla pengar ska kunna användas i produktionen.

Justice League släpptes för tre år sedan och mottogs inte väl från varken kritiker eller publik. Zack Snyder som drivit produktionen och varit involverad i DC:s universum sedan Man of Steel från 2013, tvingades kliva åt sidan innan filmen var klar på grund av personliga skäl. Avengers-veteranen Josh Whedon tog i stället över och började genast att förändra mycket från Snyders vision. 

Ända sedan Justice Leagues premiär har allt fler och fler krävt att Snyder ska få släppa sin originalversion av filmen och visa alla hur han från början tänkt att den skulle bli. Även skådespelare från filmen, som Jason Mamoa (Aquaman) och Ray Fisher (Cyborg), har uttryckt stöd till Snyder och även erbjudit sig att spela in nya scener om så krävs.

Snyder fick som bekant möjligheten att visa vad han tänkte från början och är nu i full gång med klippning och produktion. Det har ryktats att nya scener ska filmas, men regissören har hittills var förhållandevis tyst om vad som krävs för att hans vision ska bli sann. Warner Bros. har gett sitt stöd till den nya versionen och HBO Max finansierar produktionen – det talas om en budget som eventuellt överstiger 30 miljoner dollar. 

Nyligen deltog Snyder själv på en Justice Con-panel över videosamtal där han berättade om projektet. Han berättade även då att han faktiskt jobbar gratis. Han har även tidigare gått ut och berättat att han inte tänker kompromissa med något utan Justice League-versionen ska bli som han tänkt sig.

Planen är just nu att Zack Snyders version av Justice League ska ha premiär på HBO Max under 2021. Läs också om att legenden Olivia De Havilland nyligen avled 104 år gammal.

Se hela intervjun här nedan:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL