Kevin Spacey sparkas från film med Christopher Lambert

Kevin Spacey sparkas från film med Christopher Lambert

16 juli 2022 kl. 08:36

Rättegångsaktuella skådespelaren kickad

Kevin Spacey som anklagas för sexuella trakasserier sparkas nu från en historiskt dramafilm i vilken han skulle spela mot Christopher Lambert.

Kevin Spacey kommer inte längre att ha en roll i det historiska dramat 1242: Gateway to the West där vi får följa en religös man som härskar över ett ungerskt slott hotat av Djingis Khans arméer under hans erövringståg i Europa. 

Filmens producent Bill Chamberlain berättar för Variety att filmen får en ny skådespelare som tar över Kevin Spaceys roll, men än så länge vet vi inte vem det rör sig om. Den ungerske regissören Péter Soós står bakom kameran och arbetar utifrån en budget som uppges vara mellan 10-25 miljoner dollar. Inspelningen drar igång i mitten av oktober och ombord finns skådespelare som Eric Roberts och Christopher Lambert, känd från Mortal Kombat och Highlander-filmerna.

Anledningen att Spacey inte längre kommer att medverka är de allvarliga anklagelser som är riktade mot honom och som han ska ställas inför rätta under nästa år i England. 

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL