Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Kevin Spacey

Kevin Spacey gör comeback i italiensk film

Sofia Olovsson | Nyhet
25 maj 2021
Sofia Olovsson | Nyhet
25 maj 2021

House of Cards-skådisen har landat en roll i Franco Neros kommande film.

Kevin Spacey tvingades lämna allt som hade med kändisskap att göra när han, år 2017, blev anklagad för flera sexuella övergrepp. Nu återvänder han i en ny italiensk film.

Franco Nero är tidigare känd för sina skådespelarinsatser i filmer som Django Unchained och John Wick: Chapter 2, nu ska han regissera och spela huvudrollen i den nya italienska filmen L’uomo Che Disegnò Dio. Hans bror Louis Nero är producenten bakom den nya filmen som kommer handla om en man som blir felaktigt anklagad för pedofili. 

Kevin Spacey
Kevin Spacey i House of Cards. Netflix

Variety bekräftar nu att ingen mindre än House of Cards-skådisen Kevin Spacey kommer göra en cameo-roll i den kommande filmen, varpå bröderna Nero ser väldigt mycket fram emot att få jobba med honom. Detta blir Spaceys första film sedan han 2017 anklagades för flera sexuella övergrepp och tvingades fly undan rampljuset.

Vanessa Redgrave, gift med Franco Nero, kommer också göra en liten roll i den kommande filmen. Redgrave har tidigare medverkat i filmer som Letters to Juliet och The Butler.  

Efter alla anklagelser och de hemska handlingar Spacey utfört så är det tveksamt om den kommande filmen L’uomo Che Disegnò Dio blir en lyckad comeback för honom – men det återstår att se!

VIDARE LÄSNING:

Kevin Spacey anklagad för fler sexuella brott. 

NÄSTA ARTIKEL