EXTRA: Kevin Spacey anklagad för fler sexuella brott – Mot skådespelaren Guy Pearce

EXTRA: Kevin Spacey anklagad för fler sexuella brott – Mot skådespelaren Guy Pearce

Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 08:07 | Publicerad 05 juli 2018 kl. 08:07

Kevin Spacey anklagas för fler sexuella brott, bland annat ska han ha tafsat på Guy Pearce, påstår skådespelaren själv.

Kevin Space har sedan tidigare tre anmälningar för sexuellt ofredande, men nu har tre ytterligare fall kommit upp på ytan. Bland annat ska skådespelaren Guy Pearce ha blivit utsatt för tafsande under inspelningen av klassikern "LA Confidential".

Kevin Spacey har länge varit i blåsväder på grund av sexuella trakasserier, och mer eller mindre kört sin karriär i diket. Scotland Yard, som jobbar med att utreda dessa brott, har nu lyckats klarlägga tre nya fall, som skedde redan 1996, rapporterar TMZ. Polisen bekräftar detta för Variety. Inte nog med det, Guy Pearce avslöjar att han själv blivit tafsad på av den tvåfaldigt Oscarsbelönade skådespelaren.

En framgångsrik skådespelare som haft en roll med Kevin Spacey är Guy Pearce som fick uppleva dessa trakasserier. I klippet nedan kan du höra honom med tydliga hintar berätta att Spacey tafsade på honom då de spelade in polisfilmen LA Confidential. Guy Pearce berättar också att det var tur att Pearce var 29 år när detta hände, och inte 14. Här kan du läsa om Harvey Weinsteins avsked från sitt eget filmbolag på grund av sexuella trakasserier han åtalats för.

Här berättar Guy Pearce om Kevin Spacey:

Vem tror du blir nästa person i Hollywood att avslöjas?

NÄSTA ARTIKEL