Kevin Hart går actionskola i komediserien "Die Hart"

Kevin Hart går actionskola i komediserien "Die Hart"

Filmtopp
05 februari 2020 kl. 12:02

John Travolta i en av huvudrollerna.

"Die Hart" är titeln på en ny actionkomedi-serie som kommer att släppas på streamingtjänsten Quibi. Kevin Hart och John Travolta har huvudrollerna.

Kevin Hart har skrivit på för att göra huvudrollen i Quibis nya actionkomediserie Die Hart. Deadline rapporterar nu att han får sällskap av John Travolta, som ska spela en av nyckelrollerna. 

I serien spelar Hart en fiktiv version av sig själv, som är trött på att vara den komiska side-kicken. Han blir därför överlycklig när en regissör erbjuder honom rollen som stjärna i en actionfilm – men först måste han göra sin utbildning på en av världens hårdaste actionskolor. Travolta ska spela galningen som leder utbildningen. 

Serien tycks vara ett kärleksprojekt av Hart, som själv är med och producerar. För Travoltas del blir det hans första roll i en serie sedan The People v. O. J. Simpson för vilken han blev Emmy-nominerad. 

När "Die Hart" har premiär vet vi inte i dagsläget. Men vi kan förvänta oss att den kliver in i produktion senare i år. Läs också om att Kevin Hart gör om klassisk Bill Murray-roll

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL