Kevin Hart gör om klassisk Bill Murray-film

Kevin Hart gör om klassisk Bill Murray-film

Eric Diedrichs
Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 15:07 | Publicerad 10 juni 2019 kl. 15:06

Komikern producerar remake av "Scrooged".

Bill Murray i Scrooged.
Bill Murray i Scrooged (1988). Foto: Paramount Pictures.

I julkomedin "Scrooged" från 1988 spelade Bill Murray en cynisk TV-chef. Nu ska Kevin Hart producera en remake av filmen, som han troligtvis också kommer att ha huvudrollen i.

Charles Dickens klassisker En julsaga, eller A Christmas Carol in Prose, Being a Ghost-Story of Christmas som den otympliga originaltiteln lyder, har satts upp på teatrar och filmatiserats otaliga gånger.

En av de mer kända versionerna är 80-talsklassikern Scrooged från 1988. I den såg vi Bill Murray i huvudrollen som Frank Cross. En cynisk TV-chef, som besöks av tre andar för att lära sig en läxa och bli en bättre människa.

Trots att Scrooged var en riktig kritikerbomb, har den under åren fått kultstatus och är idag ett obligatoriskt inslag under julfirandet i många hushåll. Nu rapporterar The Hollywood Reporter att komikern Kevin Hart planerar en nyversion av julsagan.

En så länge är projektet i ett tidigt stadium och just nu pågår en jakt på rätt manusförfattare. Vad vi däremot vet är att Kevin Hart kommer att producera projektet i samarbete med Paramount Pictures. Det är också troligt att han planerar att spela huvudrollen.

Vill du se Kevin Hart i Bill Murrays klassiska roll? För mer läsning, se vår lista över actionpackade julfilmer.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL