Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Keanu Reeves

Keanu Reeves huvudrollen i Leonardo DiCaprios serie

Kristian Andersson | Nyhet
06 augusti 2022
Kristian Andersson | Nyhet
06 augusti 2022

Martin Scorsese med som producent

Keanu Reeves tar ett kliv bort från bioduken för att ägna sig åt ett mindre format. Nu har han landat huvudrollen i Leonardo DiCaprios nya serie "Devil in the White City", som Martin Scorsese är med och producerar.

Arbetet på serien Devil in the White City, som bygger på Erik Larsons bästsäljande roman med samma namn, rör sig nu kraftigt framåt. Nu vet vi att Keanu Reeves gör huvudrollen, som blir den första riktigt stora TV-rollen för skådisen.  

Projektet har utvecklats under en längre tid och redan 2010 köpte Leonardo DiCaprio upp rättigheterna till serien, men det är först nu som maskineriet verkligen börjar röra på sig. vid sin sida på producentbordet har DiCaprio den legendariske regissören Martin Scorsese som han genom åren jobbat mycket med, inte minst på på filmer som Gangs of New York, The Aviator, The Departed och The Wolf of Wall Street.

Devil in the White City handlar om två verklighetsbaserade män i Chicago, Daniel H. Burnham som spelas av Keanu Reeves och H.H Holmes, som det ännu inte är känt vem som ska spela. Holmes är känd för att vara den första "moderna" seriemördaren i USA. Burham var en mycket känd Amerikansk arkitekt och visionär som blev känd för att bygga skyskrapor i under slutet på 1800-talet och början på 1900-talet.

Serien är fortfarande i ett tidigt stadium så vi känner inte till när vi kan förvänta oss en premiär.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL