Mission: Impossible

Tom Cruise och Mission: Impossible-regissören gör mer film

05 augusti 2022 kl. 12:08

Regissören ger hint om nästa projekt

Tom Cruise och regissören Christopher McQuarrie knyter nu ihop säcken för de kommande Mission: Impossible-filmerna, men inte deras samarbete. Läs mer här.

Actionstjärnan Tom Cruise och regissören Christopher McQuarrie jobbar just nu för fullt på Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two. I en intervju med podcasten Light the Fuse berättar McQuarrie att de redan har planer på nästa projekt, och att det kan bli något helt annat än vad vi kanske förväntar oss.

Filmskaparen konstaterar att även när Mission: Impossible-filmerna går i mål är de långt ifrån färdigarbetade med varandra. Baserat McQuarries försiktiga ord om deras nästa projekt kommer det bli någonting annorlunda, även om vi lär känna igen essensen: 

– Det är något vi har pratat om väldigt länge och långt utanför vad du är van vid att se Tom göra. Det är vad du känner när du tittar på Top Gun. Nu tillämpar vi det på något som är tunnare.

Ett långvarigt samarbete mellan Cruise och McQuarrie

Med filmer som Mission: Impossible, Jack Reacher, Top Gun, The Mummy, Edge of Tomorrow och Valkyrie har regissören och skådespelaren jobbat mycket med varandra genom åren. Inte konstigt att de trivs bra med sitt långvariga samarbete då filmerna har gjort riktigt bra ifrån sig. 

Deras kommande Mission: Impossible-filmer Dead Reckoning 1 och 2 rullar ut på bio 2023 och 2024. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL