Första bilden på Keanu Reeves i John Wick 4

Keanu Reeves: "Har alltid velat spela Wolverine"

Eyla Runsten
08 mars 2023 kl. 10:30

Tog den röda tabletten från The Matrix

I nya uttalanden öppnar "Matrix"- och "John Wick"-stjärnan Keanu Reeves upp om vilken X-Men-karaktär han alltid drömt om att få spela, om han har stulit något från inspelningar och om DC:s "Constantine"-uppföljare.

Keanu Reeves har tagit till Reddit för att svara på fansens frågor i en så kallad AMA (ask me anything). I kommentarsfältet avslöjar skådespelaren vilken X-Men-karaktär han hade velat spela, om han någonsin har stulit något från inspelningar och om han har pratat med DC Studios-chefen James Gunn om en uppföljare till filmen Constantine (2005).

John Wick-stjärnan svarar bland annat att han aldrig har stulit något, men att han fått ta med sig vissa saker. I sin ägo har han exempelvis den röda tabletten som hans karaktär Neo får i Matrix (1999).

Keanu Reeves i "John Wick: Chapter 4". Foto: Nordisk Film.

"Alltid velat spela Wolverine

– Nej, men jag har alltid velat spela Wolverine, berättar Keanu Reeves.

Det blev svaret när Reeves fick frågan av ett fan om han någonsin ångrat att han tackat nej till en roll. X-Men-karaktären Wolverine, som har spelats av Hugh Jackman, tycks alltså vara en drömroll som lockat stjärnan. Reeves har inte medverkat i X-Men-filmerna, men däremot spelar han titelrollen i DC-filmen Constantine (2005).

Fans frågade också om Keanu Reeves har pratat med Gunn om en uppföljare till filmen. Reeves är kort i sitt svar och avslöjar inga detaljer, men bekräftar att han har pratat med Gunn om en uppföljare. Han skriver också att han hoppas på att den får se dagens ljus.

Andra frågor som Keanu Reeves svarar på inkluderar allt från om han haft något husdjur till om han tänker vara med på intervjuprogrammet "Hot Ones". Läs hela Reddit-tråden här.

Mer läsning:

Disable checkingPremium suggestions

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL