Fast and the Furious

Justin Lin hoppar av som regissör för Fast X

27 april 2022 kl. 17:04
ANNONS
ANNONS

Men stannar kvar som producent

Sammanlagt har Justin Lin gjort fem Fast and the Furious-filmer. Han hoppar nu av som regissör på den kommande "Fast X".

Tidigare idag meddelande Justin Lin på instagram att han hoppar av som regissör för den kommande filmen Fast X (2023). Tillsammans med Dan Mazeau har han skrivit manuset men berättar att han är fortfarande kvar i projektet som producent.

Lins meddelande lyder:

– Med support från Universal, har jag gjort ett svårt beslut att backa som regissör för Fast X, men jag är kvar på projektet som producent. I över 10 år och fem filmer, har vi filmat med de bästa skådespelarna, de bästa stunten, och de bästa bilkrasherna. Från ett personligt håll, som barn till asiatiska migranter, är jag stolt över att ha byggt den mest mångfaldiga franchisen i filmhistorien. Jag kommer för alltid att vara tacksam för den otroliga rollbesättningen och studio för deras stöd, och för att de välkommnade mig till FAST-familjen.

Lin har tidigare regisserat filmerna Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006), Fast and the Furious (2009), Fast Five (2011), Fast and the Furious 6 (2013) och sist Fast and the Furious 9 (2021). Hans filmer drog in 1.9 miljarder dollar.

Den senaste filmen Fast X startade sin produktion den 20 april i år men första enheten är nu tillfälligt stoppadUniversal letar efter någon som kan ersätta Lin som regissör. Dock så är den andra enheten under inspelning.

"Fast X" knyter ihop säcken för filmserien och har biopremiär den 19 maj 2023.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL