JUST NU: Galenskaper och dans i trailern till ”Joker 2”

JUST NU: Galenskaper och dans i trailern till ”Joker 2”

Axel Diedrichs
10 april 2024 kl. 08:04

"He's not alone anymore"

Nu är den första trailern ute till "Joker: Folie à Deux" med Joaquin Phoenix och Lady Gaga i huvudrollerna. Se den här!

I går kväll släppte Warner Bros. det allra första klippet från kommande Joker: Folie à Deux. I det får vi se huvudpersonen Arthur Fleck stå och maniskt gråta ute i regnet. Där lös Lady Gaga, som spelar Jokerns flickvän Harley Quinn, med sin frånvaro. Nu har filmbolaget släppt den första officiella trailern, som visar upp de två karaktärerna tillsammans.

JUST NU: Galenskaper och dans i trailern till ”Joker 2”
Foto: Warner Bros.

Galenskaper och dans i trailern till ”Joker 2”

"He's not alone anymore", lyder taglinen till Joker-uppföljaren som följer med när en inspärrad Arthur bekantar sig med Harley Quinn bakom galler och bom. Vi förstår att det inte dröjer för länge innan de bestämmer sig för att fly därifrån. 

Lady Gaga i "Joker 2". Foto: Warner Bros.

Även om klippet som släppts är över två minuter långt, så får vi inte veta några närmare detaljer om handlingen, men det är tydligt att Joker: Folie à Deux bjuder på gott med kaos. Det har pratats om att filmen kommer att vara en musikal. Baserat på trailern så har den både musikaliska och teatraliska inslag, men vi får inte se varken Jokern eller Harley Quinn ta ton. Nej, den spänningen verkar man vilja hålla på lite till. 

Precis som originalet håller man den kladdiga CGI:n utanför för att istället hålla det till traditionellt filmskapande med praktiska effekter. Om filmen kommer att kunna överträffa sin föregångare återstår att se – men jösses vad läckert och lovande det ser ut. 

Se trailern till "Joker: Folie à Deux" här: 

En snygg detalj med hur man väljer att släppa trailern är leken med släppdatumen. Trailern landade i dag den 10-04-2024 och filmen släpps i höst, den 04-10-2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL