EXTRA: Första klippet från ”Joker: Folie à Deux” har landat

EXTRA: Första klippet från ”Joker: Folie à Deux” har landat

Axel Diedrichs
Uppdaterad 10 april 2024 kl. 06:04 | Publicerad 09 april 2024 kl. 19:04

Trailern släpps i natt

I höst är den andra Joker-filmen här. Nu släpper Warner Bros. ett allra första klipp från filmen med Joaquin Phoenix och Lady Gaga i huvudrollerna.

Joker från 2019 är en av de mest älskade serietidningsfilmerna som gjorts så här långt. Filmen hyllades brett för sin gestaltning av psykisk ohälsa och Joaquin Phoenix landade en Oscar för Bästa manliga huvudroll. Fem år senare är det dags för den mycket efterlängtade uppföljaren som återförenar Phoenix med regissören Todd Phillips. Men i den nya filmen, som fått titeln Joker: Folie à Deux, kommer vi att få se mer stjärnglans på rollistan i form av Lady Gaga

EXTRA: Första klippet från ”Joker: Folie à Deux” har landat
Foto: Warner Bros.

Första klippet från ”Joker: Folie à Deux” har landat

För att stilla fansens hunger har filmbolaget Warner Bros. Pictures – via Joker-filmens officiella Twitter-konto – lagt ut ett första klipp från den kommande filmen. I det ser vi en hulkande Arthur Fleck stå förkrossad ute i det piskande regnet utanför en anstalt som vi förmodar är det ökända Arkham Asylum där Gothams värsta brottslingar håller hus.

Än så länge finns ingen Lady Gaga i sikte som Harley Quinn, utan hon lär vi se först när den riktiga trailern landar. I inlägget flaggar man för att det blir i morgon klockan 03:30 svensk tid. 

Uppdatering 10-04-2024: nu är trailern till "Joker 2" släppt

Se det första klippet från uppföljaren till Joker här:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL