Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Get Out

Jordan Peele avslöjar ny film

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 juli 2021

Och det blir en ny skräckhistoria

Jordan Peele har länge hållit locket på med sitt nya projekt, men det verkar som han inte kunde hålla sig längre. Nyss avslöjade han titeln och premiärdatumet med en snygg poster på Twitter.

Jordan Peele blev namnet på filmvärldens läppar han 2017 släppte sin dunderhyllade skräckfilm Get Out, som till och med lyckades plocka hem Oscarn för bästa originalmanus. Att en skräckfilm Oscarsbelönas hör verkligen inte till vanligheterna.

För två år sedan släppte han sin andra film US, som även den fick ett gott kritikermottagande men var mer av en vattendelare för publiken.

Snart är det dags igen.

Sedan en tid tillbaka har vi vetat om att Peele arbetar på en ny skräckfilm, eller "Untitled Jordan Peele Horror Event" som den har varit döpt till på IMDb med den korta beskrivningen "handlingen hålls hemlig".

I dag tweetade regissören en poster som avslöjade filmens namn och premiärdatum. Den 22 juli, det vill säga om ett år från i dag, har NOPE premiär. Att filmen endast kommer att visas på biografer understryks noggrant.

Det framkommer också att delar av filmen är filmade med IMAX-kameror och att skådespelarna Daniel Kaluuya, Keke Palmer och Steven Yuen har huvudrollerna.

På IMDb kan vi också se att unge Conor Kowalski ska spela "Kid Sheriff" och att Mark Casimir Dyniewicz Jr. ska spela "Fry's Costumer".

Vilka roller de andra skådespelarna har är ännu inte känt.

Nope
Foto: Universal PIctures.

För fler nyheter, scrolla vidare! Eller spana in vår lista med de bästa skräckfilmerna!

NÄSTA ARTIKEL