You People (2023)

Jonah Hills kyss i You People fejkades: "Vet inte om jag borde säga det här"

Filmtopp
Uppdaterad kl. 18:02 | Publicerad 09 februari 2023 kl. 12:02
ANNONS
ANNONS

Kollegan avslöjar: "Jag vet inte om jag borde dela med mig av den här skiten"

Netflix nya romantiska komedi "You People" slutar (OBS! SPOILERVARNING!) med en stor kyss mellan Jonah Hill och Lauren London. Nu avslöjar kollegan Andrew Schulz att scenen fejkades med hjälp av CGI.

I Netflix senaste storfilm You People, som frontas av Eddie MurphyJulia Louis-Dreyfus, David Duchovny, Jonah Hill och Lauren London, är det kulturkrockar av det extremare slaget mellan två familjer, som vi bjuds på. Ett par som kommer från helt olika bakgrunder ställs inför det allra tuffaste relationstestet: att träffa föräldrarna.

OBS! SPOILERVARNING!

I en scen på slutet kysser Jonah Hills och Lauren Londons karaktärer varandra som del av filmens stora avslutning, men enligt Andrew Schulz, som även han medverkar i filmen, sker det alltså inte på riktigt. 

Kollegan avslöjar: Jonah Hills stora kyss i You People fejkades med CGI
Fake? Foto: Netflix.

Kollegan avslöjar: Jonah Hills stora kyss i You People fejkades med CGI

Andrew Schulz, som spelar en mindre biroll i You People, berättafe nyligen att en av filmens allra viktigaste ögonblick aldrig spelades in på riktigt. I podcasten The Brilliant Idiots diskuterades You People och ett samtalsämne var att skådespelarna Jonah Hill och Lauren London inte känns som ett trovärdigt par. Det var i samband med det som Schulz lät den mindre bomben brisera:

– Det finns en rolig sak, och jag vet inte ens om jag ska dela med mig av den här skiten, men i den sista scenen kysser de inte ens varandra. Det är CGI. Jag svär på Gud, förklarar Schulz.

Han fortsätter att beskriva hur huvudrollsinnehavarna under inspelningen lutade sig mot varandra, som för att kyssas, men stannade upp innan de var framme. Schulz tänkte då att tanken var att de ändå skulle klippa i det ögonblicket i filmen, men i den slutgiltiga produkten kan man som bekant dem fullborda kyssen.

Den här lilla kuriosa som Schulz delade med sig från inspelningen är förhoppningsvis inte något som raserar någons världsbild – filmindustrin bygger ju trots allt på hittepå och fejkande. Men kanske var det ändå ett tecken på att det saknades någon form av trovärdighet och kemi i matchningen mellan Hill och London. Till och med London själv yttrade i en intervju med Harper's Bazaar att hon först inte ville spela rollen för att hon ifrågasatte vad som fick huvudkaraktärerna att gilla varandra.

Det romantiska ögonblicket mellan Hill (Ezra) och Amira (London) äger rum cirka en minut innan eftertexterna börjar rulla.

Inte första gången Hollywood fejkar en kyss

Föga förvånande är det här inte första gången som Hollywood fejkar en het kyss. Så sent som förra året fick en liknande händelse mycket uppmärksamhet. Den gången handlade det om att Tom Holland och Zendaya – allas våra favoritturturduvor i Hollywood – inte kysste varandra på riktigt i en scen i Spider-Man: No Way Home.

Den gången berodde det på att Zendaya inte kunde medverka på inspelningen på grund av andra åtaganden, vilket ledde till några lustiga bilder från inspelningen där Holland syns kyssa en ersättare i en komplett, grön bodysuit.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL