Johnny Depp om Lily-Rose Depp i kritiserade The Idol: "Stolt över henne"

Johnny Depp om Lily-Rose Depp i kritiserade The Idol: "Stolt över henne"

Emil Oscar Rasmussen
07 juni 2023 kl. 16:00

Johnny Depp uppmuntrar dotterns medverkan i den ifrågasatta HBO-serien

Lily-Rose Depp, dotter till Johnny Depp, spelar huvudrollen i HBO:s nya dramaserie "The Idol". En serie som har ifrågasatts rejält på grund av det sexuellt vågade innehållet. Enligt uppgifter ska Johnny Depp trots detta vara "stolt över" Lily-Rose Depps medverkan i serien.

"The Idol" är den nya HBO-serien som alla snackar om – mestadels i negativa termer. Dramaserien är skapad av hjärnan bakom succén Euphoria, Sam Levinson, och handlar om en popstjärna som försöker att återta sin position som drottning inom musikvärlden efter ett sammanbrott. I huvudrollerna ser vi Abel "The Weeknd" Tesfaye och Lily-Rose Depp, dotter till Johnny Depp.

Serien har skapat stora rubriker för sitt sexuellt utmanande innehåll och har sågats rejält av både kritiker och tittare. Anklagelser om att serien romantiserar sådant som våldtäkt och tortyrporr har till och med slungats i seriens riktning.

Trots det kontroversiella innehållet verkar Johnny Depp inte ha några problem med sin dotters medverkan, som han enligt uppgifter snarare uppmuntrar.

Johnny Depp om Lily-Rose Depp i kritiserade The Idol: "Stolt över henne"
Foto: HBO.

Johnny Depp "är stolt" över Lily-Rose Depp i ifrågasatta The Idol

Lily-Rose Depp är dotter till Johnny Depp och Vanessa Paradise, och de senaste åren har hennes skådespelarkarriär tagit fart på allvar med roller i Voyagers (2021), Silent Night (2021) och Wolf (2021). Det riktigt stora genombrottet ser dock ut att komma med den nya HBO-serien The Idol.

Massiv kritik har riktats mot dramaserien, men Lily-Rose Depps rollprestation har i många recensioner varit ett undantag som faktiskt lovordats. I serien får vi se skådespelerskan ta sig an rollen som en popstjärna, och hon finns med i många utmanande och vågade scener. Lily-Rose Depp visas topless i serien och medverkar i en omtalad onaniscen.

Kritiken och de många gränslösa ögonblicken med Lily-Rose Depps karaktär till trots ska hennes pappa Johnny Depp vara stolt över hennes medverkan i serien. Enligt en källa till Daily Mail ska han vara "stolt över henne".

– Han är stolt över henne och bryr sig inte om snacket och det drama som rollen för med sig, säger källan till Daily Mail. Han tycker att hon måste göra någonting rätt eftersom rollen får så mycket uppmärksamhet och han är stolt över hennes framgång.

Den brittiska tidningen har hört av sig till Johnny Depps representanter, som avböjt att kommentera.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL