Anna Brolin avslöjar – osäker på nästa säsong av Farmen

Anna Brolin avslöjar – osäker på nästa säsong av Farmen

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 23 mars 2023 kl. 10:03 | Publicerad 20 mars 2023 kl. 12:03

Programledaren inte säker på att hon återvänder

Nästa säsong av Farmen kan komma att bli med en annan programledare. Anna Brolin är nämligen inte säker på att hon återvänder till Östergötland i sommar.

I går gick en händelserik säsong av TV4:s program i mål med en rafflande final som slutade med Nebil Davidsson som segrare. Tittarna ser därför redan fram emot nästa säsong av Farmen, men det kan vara som så att de då får se en fortsättning utan folkkära Anna Brolin som programledare. Enligt eget utsago är hon inte säker på att hon spelar in en till vända av programmet i sommar, detta berättar hon för Aftonbladet.

Anna Brolin avslöjar – osäker på nästa säsong av Farmen
Inte säkert att vi får se Anna Brolin i "Farmen" 2024. Foto: TV4.

Anna Brolin avslöjar – osäker på nästa säsong av Farmen

I en intervju med Aftonbladet avslöjade Anna Brolin att hon ännu inte bestämt sig för om hon ska vara med i Farmen 2024. 

– Det får vi väl se… Det kan bli en sommar på en bondgård i Östergötland igen, vem vet, säger hon. 

Anna ser dock ett högt värde av att delta i programmet, kanske främst eftersom att det ger en välbehövlig paus från det uppkopplade samhället:

– Men programmet har haft bra tittarsiffror och det ligger mer i tiden än vad man kanske kan tro. Vi skulle alla behöva en månad på Farmen bara för att avvänja oss den ständiga uppkopplingen.

Ja, det återstår att se hur Brolin gör med sin medverkan i programmet. Kanske behöver hon få lämna en bubblan ett tag innan hon fattar sitt beslut.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt runt nästa säsong av "Farmen".

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL