Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
James Franco erkänner: Hade sex med sina studenter

James Franco erkänner: Hade sex med sina studenter

Filmtopp
Carl-Christian Frunck | Nyhet
23 december 2021
Filmtopp
Carl-Christian Frunck | Nyhet
23 december 2021

Skådespelaren har haft sex med studenter

För första gången kommenterar skådespelaren James Franco anklagelserna om att han ska ha haft sex med sina skådespelarstudenter, och erkänner.

Nu erkänner den amerikanske skådespelaren James Franco att han har haft sex med sina studenter på den skådespelarskola han tidigare drivit. Det berättar han i podcasten The Jess Cagle Podcast som släpptes under onsdagen.

James Franco är känd från filmer som 127 timmar, Spider-Man-filmerna och Pineapple Express. Han menar att han har kämpat med att förbättra sitt beteende under de senaste åren, skriver The Guardian.

James Franco säger i podcasten att det var fel av honom att ligga med sina studenter och att syftet med skolan inte var att locka kvinnor till att ha sex med honom. Han uppger också att han utvecklade ett sexberoende efter sitt alkoholmissbruk, som han hade när han var ung.

Gått med på förlikning

James Francos uttalande är det första där han i större utsträckning uttalar sig om anklagelserna som riktade sig mot honom för snart fyra år sedan, då Los Angeles Times skrev att fem kvinnor anklagat honom för olämpligt beteende.

I oktober 2019 lämnade två kvinnor in en ansökan om civilrättslig stämning mot James Franco. De anklagade honom för att ha pressat unga, kvinnliga studenter till att spela in sexscener med honom. Enligt ett dokument som har lämnats in till Los Angeles domstol har James Franco gått med på en förlikning som är på motsvarande 2,2 miljoner dollar.

I The Jess Cagle Podcast säger James Franco att han har återhämtat sig från sitt sexmissbruk och att han har förändrats som person.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL