Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Jakten på nästa James bond drar nu igång

Jakten på nästa James bond drar nu igång

Kristian Andersson | Nyhet
17 augusti 2022
Kristian Andersson | Nyhet
17 augusti 2022

Tom Hardy och Idris Elba uteslutna

Producenterna bakom nästa James Bond-film är nu på jakt efter en yngre förmåga, som ska vara minst 178 centimeter lång för att ens ha en chans på rollen.

Det florerar nu rykten om att teamet bakom nästa James Bond-satsning nu har dragit igång jakten på vem som ska spela titelrollen efter Daniel Craig. Det sägs att personen behöver vara betydligt yngre och längre än Daniel Craig, detta för att kunna medverka i minst tre filmer, rapporterar IGN.

Producenterna Barbara Broccoli och Michael G Wilson sägs arbeta för fullt med att hitta nästa James Bond. Craig var 38 år gammal när han debuterade som Bond. Ryktet går att de den här gången letar efter en person som är runt trettio år gammal. Detta för att den ska kunna göra flera filmer och bära vidare filmserien så som Craig gjorde mellan åren 2006-2021. 

Ett annat måste är att nya James Bond ska vara längre än Daniel Craig, som är 178 centimeter lång och därmed en av de kortare skådespelarna att ha spelat karaktären. Ryktet säger att de söker någon som är minst 183 centimeter lång. 

Om kraven är sanna, utesluter de tidigare favorittippade Tom Hardy (44 år) och Idris Elba (49 år) som potentiella ersättare. Likaså får vi då räkna bort 39-årige Henry Cavill. Det återstår att se vem som kan tänkas axla filmvärldens kanske mest ikoniska roll. Filmtopp håller dig uppdaterad med hur jakten tar sig.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL